Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به نقل از سازمان خصوصی سازی، مهدی طریحی اظهار داشت: در راستای تحقق نقشه راه توسعه دولت الکترونیک، برای نخستین بار در تاریخ خصوصی سازی کشور، «وب سرویس استعلام سهام عدالت» و «وب سرویس استعلام بدهکاران سازمان خصوصی سازی» توسط این سازمان طراحی و برای استفاده سایر نهادهای ذیربط از طریق گذرگاه خدمات دولت (GSB)در بستر شبکه ملی اطلاعات(NIX) قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با طراحی و ارائه این دو وب سرویس، این سازمان در جرگه دستگاه های دولتی سرویس گرا و خدمت محور قرار میگیرد.

وی افزود: در سنوات اخیر، پیشنهاداتی مطرح شد که بانک اطلاعات جامعی برای زیرمجموعه های وزارت امور اقتصادی و دارایی که با بخش هایی مانند بورس، مالیات و خصوصی سازی در ارتباط هستند طراحی شود تا با مراجعه نهادها و ارگانهای مختلف به آن، از میزان بدهی افراد به این سازمان‌ها مطلع شوند و متناسب با قوانین و مقررات اقدام کنند.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان خصوصی سازی اضافه کرد: بعنوان مثال سازمان خصوصی سازی هر سه ماه یکباره اطلاعات بدهکاران خود را به سازمان بورس معرفی می کرد. بر این اساس، در راستای توسعه فناوری اطلاعات و با هدف شفافیت در اطلاع‌رسانی، تسریع و تسهیل دسترسی به این خدمت، «وب سرویس استعلام بدهکاران سازمان خصوصی سازی» توسط این سازمان طراحی شد.

وی در توضیح وب سرویس استعلام بدهکاران سازمان خصوصی سازی اضافه کرد: با ارائه این خدمت، سایر مراجع قادر خواهند بود با بهره گیری از این وب سرویس در سامانه های نرم افزاری خود، به صورت آنلاین اقدام به استعلام نمایند. بعنوان مثال سازمان بورس مطلع خواهد شد که آیا خریداران سهام در بازار سرمایه، به سازمان خصوصی سازی بدهکار هستند یا خیر و در این رابطه اقدامات قانونی لازم را انجام دهد. ضمن این که این اطلاعات برای سایر مراجع از جمله بانک مرکزی هم مفید و قابل دسترس خواهد بود.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان خصوصی سازی در خصوص امکان دسترسی و بهره گیری از این وب سرویس نیز گفت: وب سرویس استعلام بدهکاران سازمان خصوصی سازی یک تعامل الکترونیکی بین دسـتگاهی (G2G) بوده و دسترسی به اطلاعات از طریق آن، تنها با مجوز سازمان خصوصی سازی و مطابق ضوابط قانونی مرکز تبادل اطلاعات ملی کشور و گذرگاه خدمات دولت امکانپذیر خواهد بود.

وی در ادامه از تولید و راه اندازی وب سرویس استعلام سهام عدالت خبر داد و گفت: این خدمت الکترونیکی از طریق بستر شبکه ملی اطلاعات در راستای توسعه خدمات الکترونیکی سازمان، طراحی و راه اندازی شده است و بزودی از طریق اپلیکیشن دولت همراه در اختیار عموم مردم و مشمولان قرار خواهد گرفت.

طریحی افزود: از طریق این اپلیکیشن، هموطنان عزیز می توانند با ورود اطلاعات اولیه هویتی خود، از وضعیت سهامدار بودن خود اطلاع یافته و نیز از ارزش، سود و صورت وضعیت دارایی سهام عدالت خود مطلع شوند.

وی اذعان داشت: اپلیکشین دولت همراه  بخش های مختلفی همچون بیمه، مالیات، پست، نظام وظیفه، گمرک و ... دارد که سهام عدالت نیز به زودی به آن اضافه خواهد شد و از این طریق دستگاههای سرویس دهنده خدمات خود را از طریق وب سرویس در اختیار متقاضیان قرار خواهند داد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سهام عدالت اپلیکیشن دولت همراه سازمان خصوصی سازی خدمت الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟

برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس ماده 404 شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور، در مواردی که کالای متروکه غیر دولتی با صاحب کالا تهاتر نگردیده و به فروش رسیده باشد، در صورت مراجعه صاحب کالا یا نماینده قانونی وی (با وکالت خاص مربوط به پرونده حاصل فروش) برای دریافت حاصلفروش مدیر استان می‌بایست به شرح زیر اقدام نماید:

1. اخذ درخواست کتبی از صاحب کالا یا نماینده قانونی وی مبنی بر مطالبه ،حاصلفروش اخذ اصل با وکالتنامه برابر اصل شده اخذ تصویر پشت روی کارت ملی پس از مشاهده و تطبیق با اصل کارت اخذ تصویر شناسنامه پس از مشاهده و تطبیق با اصل شناسنامه
2. بررسی و حصول اطمینان از وجود باقیمانده حاصلفروش پس از کسر 10 درصد کارمزد سازمان و هزینه‌های موضوع ماده ٣٤ قانون

3. استعلام نام صاحب کالا از گمرک و احراز هویت توسط سازمان در صورت مراجعه نماینده قانونی صاحب کالا، بررسی اصالت و تاریخ اعتبار وکالتنامه و احراز هویت وی

4. استعلام هزینه های پرداختی توسط صاحب مال اعم از هزینه های حمل زمینی، دریایی و هوایی ، حقوق و عوارض گمرکی، هزینه های نگهداری کالا انبارداری و...) از مراجع ذیربط در صورت ادعای صاحب کالا مبنی بر پرداخت هر یک از هزینه های مذکور

5. استعلام حواله ترخیصیه از شرکت حمل و نقل در صورت ارائه حواله مذکور از سوی صاحب کالا استعلام اصالت آن از مرجع ذیربط)
6. ارسال درخواست صاحب کالا و اصل پرونده مربوطه به همراه همه مستندات مراحل فوق الذکر به مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول

اقدامات مدیریتهای ستادی

بررسی و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی توسط مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول و ارائه آن به معاون بهره برداری و فروش اموال منقول جهت تأیید و ارسال به معاونت توسعه مدیریت و منابعصدور دستور توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع به مدیریت امور مالی مبنی بر پرداخت حاصلفروشپرداخت حاصلفروش به صاحب کالا یا نماینده قانونی وی توسط مدیریت امور مالی پس از بررسی و تأیید نهایی مدارک و مستندات مربوطه حداکثر به مدت یک هفته

متن کامل شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را در اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشاگری حسین قربانزاده علیه نماینده تبریز + عکس | من را به ناهار مفصلی دعوت کرد و …
  • جزییات تازه درباره رقم و زمان واریز مرحله سوم سهام‌عدالت
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را از طریق سازمان‌های مردم نهاد داخلی و خارجی پیگیری می‌کند
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • اوکراین مدعی خنثی سازی ترور زلنسکی شد
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟