Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضائیه بعد از رونمایی از اپلیکیشن عدالت همراه، خدمات این بستر مجازی را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ عیسی‌ زارع‌پور رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضائیه در نشست خبری رونمایی از اپلیکیشن «عدالت همراه» با ارائه توضیحاتی درباره این نرم‌افزار موبایلی، گفت: مدتی است در راستای هوشمندسازی دستگاه قضایی راهبردهایی تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این راهبردها به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فضای مجازی و نرم‌افزاری برای تعامل با قوه قضاییه است.

وی افزود: از جمله مزایای استفاده از پتانسیل فضای مجازی و نرم‌افزاری کاهش خطاهای انسانی، سهولت استعلام‌گیری، اجرای دقیق احکام قضایی و در نهایت ایجاد یک فضای شفاف بین قوه قضاییه و مردم است.

زارع‌پور با اشاره به ایجاد یک فضای جدید تعاملی بعد از شیوع ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: بعد از شیوع کرونا در کشور لازم بود تا اط ظرفیت فناوری به صورت حداکثری استفاده شود، در این زمینه با تأکیدات رئیس قوه قضائیه هم مواجه بودیم، تا درنهایت این تلاش‌ها باعث کاهش مراجعات حضوری به این قوه شود. در همین راستا مدتی قبل  از درگاه ملی قوع قضائیه رونمایی کردیم و قرار است از اول دی‌ماه تمام درخواستهای اعاده دادرسی به صورت نرم‌افزاری ارائه شود. البته برای این منظور لازم است تمام درخواستها با حداکثر کیفیت ارسال شود ، چون در نهایت هنوز بسیاری از موارد به صورت سنتی به پرونده ها رسیدگی می کنند و اگر از کیفیت لازم برخوردار نباشد ممکن است دچار مشکل در روند پرونده بشوند؛ البته امیدواریم در نهایت رسیدگی ها هم به سمت الکترونیکی شدن پیش برود.

وی افزود: همچنین بحث تطبیق اثر انگشت با کارت ملی را پیگیری کردیم که با همکاری سازمان ثبت احوال کشور صورت گرفته است و نقش یه سزایی در کاهش جعل خواهد داشت.

رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضائیه تصریح کرد: به دنبال ارائه این خدمات امروز به رونمایی از اپلیکیشن عدالت همراه رسیدیم. در واقع این اپلیکیشن نسخه موبایلی ارائه خدمات الکترونیکی قوه قضائیه است. این اپلیکیشن در فاز اول خدمات مرتبط با دادگستری را پوشش می دهد و سپس خدمات مرتبط با اطلاع رسانی پرونده ها را پیگیری می کند.

وی در مورد خدمات ارائه شده در این اپلیکیشن گفت: از جمله خدمات عدالت همراه شامل ابلاغ الکترونیک، اطلاع رسانی روند پرونده ها و نوبت دهی محاکم قضایی است. پیش از این شاهد صفهای طولانی برای اجرای احکام بودیم، که با راه اندازی این سرویس حتی روز قبل پرونده افرادی که به آنها نوبت ارائه شده است آماده شده تا در کمترین زمان ممکن در روز بعد به آنها رسیدگی شود. به جز بحث اجرای احکام برای خدمات دیگر هم امکان نوبت دهی فراهم می شود تا فرد قبل از مراجعه حضور بداند باید چه مدارکی به همراه داشته باشد.

زارع‌پور در مورد خدمات دیگر اپلیکیشن عدالت همراه توضیح داد: مخاطبان می توانند با استفاده از این اپلیکیشن سوءپیشینه خود را به صور الکترونیکی دریافت کنند و دیگر برای این منظور به صورت حضوری مراجعه نکنند. البته برای این کار لازم است قبلا در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند. زمان صدور این گواهی هم حداکثر دو روز کاری خواهد بود.

وی ادامه داد: برای ارائه این خدمات لازم است مردم یک بار برای دریافت ثبت نام ثنا مراجعه حضوری داشته باشند و بعد از آن از خدمات اپلیکیشن استفاده کنند. ماحتی به دنبال ثبت نام غیر حضوری و احراز هویت آنلاین و برخط هستیم تا نیازی به مراجعه حضوری برای ثبت نام ثنا هم نباشد. این امکان شاید تا دو هفته آینده در دسترس قرار بگیرد.

رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضائیه گفت: مردم همچنین میتوانند با استفاده از این اپلیکیشن در نظرسنجی های قوه قضائیه شرکت داشته باشند. اعزام و بدرقه الکترونیکی زندانیان هم از دیگر خدماتی است که ارائه شده است.

وی افزود: در راستای اعتلای هوشمندسازی قوه قضائیه از هر نقدی استقبال می کنیم و خواهان دریافت ایده های نوآورانه در این زمینه هستیم، تا کنون هم نزدیک به 400 ایده برای اعتلای هوشمندسازی در این قوه دریافت کرده ایم.

زارع پور بیام کرد: در حال حاضر 250 تا 300 هزار نوبت دهی به صورت نرم‌افزاری ارائه می شود و از بین 100 هزار سوءپیشینه صادر شده در ماه تنها 20 درصد آنها به صورت نرم افزاری است که این نیازمند اطلاع رسانی به مردم از دریچه رسانه هاست.

آزادی 32 زندانی به همت بسیج قوه قضائیه و خیرین در زندان تهران بزرگسامانه جامع مرکز اسناد علمی و کتابخانه‌های قوه قضائیه راه‌اندازی شدحمایت دستگاه قضا از آمران به معروف و ناهیان از منکر/ ناامنی خط قرمز قوه قضائیه است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه اپلیکیشن عدالت همراه نرم افزاری زارع پور ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از انتشار خبری با عنوان "اتفاق عجیبی دیگر در بازی پرسپولیس و سپاهان؛ آمبولانس اورژانس در ورزشگاه نبود! "، روابط عمومی سازمان اورژانس استان تهران جوابیه‌ای صادر کرد.

در خصوص موضوع عدم حضور آمبولانس‌های اورژانس تهران در ورزشگاه آزادی در حین برگزاری بازی پرسپولیس و سپاهان، لازم به ذکر است که سازمان اورژانس استان تهران همواره در بیشتر رویدادها و تجمعات، اعم از ملی، مذهبی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی، با تمام توان نسبت به ارائه خدمات اورژانسی به شهروندان اقدام نموده و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. همچنین خدمات اورژانس استان تهران به هموطنان کاملاً رایگان بوده و بر مبنای قانون هر تماس گیرنده‌ای با هر نژاد و قومیتی، که با شماره ۱۱۵ تماس حاصل نماید وظیفه خود می‌دانیم در کمترین زمان ممکن، ارائه خدمت نمائیم.

پوشش برنامه و تجمعات بخش خصوصی اعم از ورزشی و غیر ورزشی که دارای درآمدهای هنگفت مالی برای برگزار کنندگان است، از وظایف ذاتی این سازمان نبوده و متولیان امر می‌بایست قبل از شروع برنامه‌های خود نسبت به تأمین آمبولانس تدبیر نمایند.

خاطر نشان می‌گردد حجم بالای تماس روزانه مددجویان در استان بیش از ۱۱ هزار تماس بوده و در سال گذشته یک میلیون و ۲۶۰ هزار مأموریت در تهران انجام پذیرفته است که این مهم بیانگر نقش حیاتی اورژانس در سلامت شهروندان است.

تمام این دستاوردها در شرایطی صورت می‌پذیرد که در تهران، خدمات جاری با زحمات مضاعف همکاران ما در حال ارائه بوده و استقرار ناوگان اورژانس در زمان برگزاری مسابقات متعدد ورزشی موجب بروز چالش در ارائه خدمت ارزشمند به هموطنان می‌گردد.

استقرار آمبولانس در تمامی تجمعات، اعم از کوچک و بزرگ، مستلزم اختصاص آمبولانس و کارشناس عملیاتی به صورت انحصاری به آن رویداد است. این امر در حالی است که اورژانس استان تهران وظیفه خطیر خدمت‌رسانی به تمامی ساکنین پایتخت و استان تهران را در طول شبانه‌روز بر عهده دارد؛ لذا برگزارکنندگان این مسابقات ورزشی لازم است قبل از شروع بازی‌ها نسبت به پرداخت هزینه و تأمین آمبولانس از بخش خصوصی یا دولتی اقدام نماید.

در مسابقه اخیر ضمن ارائه تمامی این موارد به صورت مکتوب به مسئولان برگزاری، متأسفانه برگزار کنندگان با بی توجهی اقدامی در این زمینه انجام ندادند، با این حال جهت خدمت رسانی در بازی پرسپولیس و سپاهان، تمام پایگاه‌ها و ناوگان اورژانس در اطراف ورزشگاه آزادی در آماده‌باش کامل قرار داشته و در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای، آمبولانس‌ها در کمترین زمان ممکن به محل اعزام می‌گردیدند.

با توضیحات بیان شده این سازمان آمادگی دارد تا با همکاری مسئولین ذی ربط، نسبت تعیین سازوکاری شفاف برای تأمین منابع مورد نیاز جهت ارائه خدمات بهتر در رویدادهای ورزشی اقدام نماید.

کد خبر 6098348 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی